Στο Σκητ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Osijek 2023

Επιτυχιών συνέχεια για την Ελληνική σκοποβολή. Ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στο Σκητ Ανδρών!

Ταυτόχρονα εξασφάλισε κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»!

Χρυσό Μετάλλιο και Κορυφαίος στην Ευρώπη!

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό τους Σκητ Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Bakou πριν από τρεις εβδομάδες, ο Μπάμπης φάνηκε έτοιμος για τη μεγάλη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Όντας άψογος στον τελικό του Σκητ (60/60) κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης!

Το τέλος του προκριματικού βρήκε τον Χαλκιαδάκη στην κορυφή της κατάταξης έχοντας μόνο μια άστοχη βολή (124/125). Μπήκε στον τελικό στη δεύτερη θέση με τριπλή ισοπαλία.

Το Χρυσό καλοκαίρι της Ελληνικής Σκοποβολής!

Η δοκιμασία των τελικών της σκοποβολής απαιτεί αφοσίωση και ψυχραιμία. Ο πιο εύστοχος κερδίζει. Ο Μπάμπης βρέθηκε σε μεγάλη μέρα. Δεν έχασε ούτε μια βολή. Με άψογη επίδοση στον τελικό, πήρε το χρυσό μετάλλιο και μια ακόμη κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»!

Το Ελληνικό Σκητ έχει εξασφαλίσει (μέχρι στιγμής) τριπλή εκπροσώπηση στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πέντε για το Παρίσι…

Η σημερινή επιτυχία του Μπάμπη Χαλκιαδάκη, ανέβασε τις συμμετοχές της Ελλάδας στη Σκοποβολή των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» στις πέντε (5)! Πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελληνική Σκοποβολή κατακτά πέντε (5) κάρτες συμμετοχής σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Οι σκοπευτές που κατέκτησαν τα εισιτήρια είναι: Άννα Κορακάκη, Χριστίνα Μόσχη, Εμμανουέλα Κατζουράκη, Ευθύμιος Μίτας και Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης.

Απόλυτα επιτυχημένος και ο Γιώργος Σαλαβαντάκης. Τι καλύτερο από το να βλέπεις τους αθλητές σου να διακρίνονται σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=CqNZ_jMu-EY