...η Άννα Κορακάκη στο Grand Prix της Plzen

Οι κορυφαίες εμφανίσεις της Άννας Κορακάκη στο Grand Prix της Plzen συνεχίστηκαν με το Χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Με τον αέρα του νικητή!

Μετά τη χθεσινή της επιτυχία και την ισοφάριση του παγκοσμίου ρεκόρ στο σπορ πιστόλι (έστω και ανεπίσημα), η Άννα Κορακάκη συμμετείχε στον αγώνα του αεροβόλου πιστολιού χωρίς άγχος. Στον προκριματικό τερμάτισε δεύτερη με σκορ 385/400 (97, 93, 98, 96), πίσω από την Αυστριακή Sylvia Steiner (386/400) και μπροστά από την Ινδή Nivetha Shri Paramanantham (383). Ο αρχικός της στόχος που ήταν οι οκτώ κορυφαίες για τον τελικό του αγωνίσματος, είχε ήδη επιτευχθεί!

 

Χωρίς αντίπαλο στον τελικό

Με τις πρώτες επιδόσεις της η Άννα Κορακάκη έδειξε κυρίαρχη του παιχνιδιού. Από την αρχή ανέβηκε στις κορυφαίες θέσεις και παρέμεινε κορυφαία μέχρι το τέλος. Καμιά από τις αθλήτριες του τελικού δεν μπόρεσε να απειλήσει την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη. Σε κάθε σειρά η Άννα Κορακάκη είχε κορυφαία επίδοση και η διαφορά της από τις υπόλοιπες ήταν αύξουσα. Τελικά κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με επίδοση τελικού 246,3, οκτώμιση (8,5) βαθμούς μπροστά από την Γερμανίδα Michelle Skeries (237,8). Η επίδοση του τελικού της Κορακάκη υπολείπεται μόλις 0,6 του βαθμού του Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού ρεκόρ τελικού που κατέχει η Zorana Arunovic από τη Σερβία.

Για τα πλήρη αποτελέσματα πιέστε το σύνδεσμο :

Results 10m APW Final+Qualification GP Plzen 2017 (269 KB)