Έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον είχαν οι Πανελλήνιοι αγώνες σκοποβολής στα πιστόλια Κεντρικής Πυροδότησης, που διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο Μαλακάσας.

 

Διατήρησε τον τίτλο ο Μόφορης!

Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε ξανά ο Γρηγόρης Μόφορης (ΑΟM Νίκανδρος). Κατάφερε να κρατήσει τον Πανελλήνιο τίτλο με επίδοση 559/600. Παρότι ξεκίνησε άσχημα (6 στην πρώτη βολή) μετά τις βολές ακριβείας φάνηκε ως ο επικρατέστερος, αφού ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με σκορ 279/300 και διαφορά δύο βαθμών από τον Ιωάννη Καμπούρη (ΠΑΟ). Ο αθλητής του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για τον τίτλο, αλλά η επίδοσή του στις βολές ταχείας (275/300), τον κράτησε στην δεύτερη θέση. Τρίτος αναδείχθηκε ο Ανδρέας Ξυνογαλάς (ΑΟ Μπούντο) με 551, ο οποίος καταφέρνει και διακρίνεται σε όποιο αγώνισμα κι αν αγωνίζεται (Κεντρικής Πυροδότησης, IPSC, Πιστόλι ταχύτητας)!

Ενισχυμένος ο Παναθηναϊκός

Το μετάλλιο του Ιωάννη Καμπούρη και οι επιδόσεις των συναθλητών του Νικολάου Νεονάκη (549) και Δημητρίου Κατσίρη (537), οδήγησαν την ομάδα του Παναθηναϊκού στην κατάκτηση του Χρυσού στο ομαδικό του αγωνίσματος.

Για τα αποτελέσματα πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Α 18.6.2017 - ΑΘΗΝΑ (64 KB)