στην τελετή Αθλητικών Βραβείων 2017!

Η ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών ανέδειξε την Αρτέμιδα Κεφαλίδου μεταξύ των κορυφαίων του Ελληνικού αθλητισμού για το 2017!

 

Ο πρώτος πολίτης με τους κορυφαίους αθλητές

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε χθες (22/12), σε λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η απονομή των 64ων Αθλητικών Βραβείων ΠΣΑΤ, για τους Κορυφαίους του Ελληνικού Αθλητισμού το 2017.

Η Άρτεμις Κεφαλίδου αναδείχθηκε μεταξύ των επικρατέστερων για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη τους στίβου και την Μαρία Σάκκαρη του τένις. Το τίτλο τελικά κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η διάκριση στη σκοποβολή

Ο λόγος που οδήγησε την ένταξη της Αρτέμιδος Κεφαλίδου (ΣΟ Μακεδονίας) στο ψηφοδέλτιο των αθλητικών συντακτών αρχικά και οι προτιμήσεις στην ψηφοφορία που ακολούθησε, δεν ήταν άλλος από την επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπακού.

Θυμίζουμε ότι φέτος (30/7/2017) μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Σκητ Νεανίδων, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, καταρρίπτοντας μάλιστα το Παγκόσμιο και βέβαια το Ευρωπαϊκό ρεκόρ του αγωνίσματος!

Συγχαίρουμε τη διάκριση της αθλήτριας και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.