Οι αγώνες κατάταξης για τη στελέχωση της Εθνικής μας ομάδας, συνεχίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και το σκοπευτήριο αεροβόλων του στρατοπέδου Παύλος Μελάς. Η διοργάνωση είχε τον χαρακτήρα Κυπέλλου ΣΚΟΕ και, εκ του ερείσματος, έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Osijek της Κροατίας (16-25/3) δεν είναι μακρυά.

 

Ικανοποιητικές οι επιδόσεις

Ο πρώτος Αγώνας της χρονιάς είχε μάλλον ικανοποιητές επιδόσεις. Ιδιαίτερα στις κατηγορίες εφήβων, όπου διακρίνονται ήδη ως φερέλπιδες οι αυριανοί πρωταθλητές.

Λάμπρου και Κορακάκης στα πιστόλια

Ο Διονύσιος Κορακάκης (Ωρίων) σταθερός στις επιδόσεις του (574 & 576/600) είχε τις καλύτερες επιδόσεις. Με την επίδοση της Κυριακής (563/600) η Δανάη Λάμπρου (ΣΟΕΛ) κέρδισε το χαμένο έδαφος από τον αγώνα του Σαββάτου και επικράτησε στο σύνολο των γυναικών.

Θεοδώρου και Ζήσης στα τουφέκια

Ο Ευάγγελος Ζήσης (Ωρίων) είχε τις καλύτερες επιδόσεις στα τουφέκια και τις δύο ημέρες. Στις γυναίκες όμως, το Σάββατο επικράτησε η Ελένη Βασιλούδα (ΣΚΟΑΑΠΘ) και την Κυριακή η Σοφία Θεοδώρου (ΑΡΧΕΛΑΟΣ). Η διαφορά της Κυριακής (616,4) έδωσε τη νίκη του συνόλου στην Θεοδώρου.

Για τα πλήρη αποτελέσματα, πιέστε το σύνδεσμο:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ε.Ο. Α/Ο ΑΓΕΝ 19 & 20.1.2019 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (1.06 MB)