Θέμα: Ενημέρωση για τη λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων Σκοποβολής από 7 Ιανουαρίου 2021

Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα της Γ.Γ.Α., γίνεται γνωστό ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι εξαιρέσεις στη γενική αναστολή λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων για το χρονικό διάστημα από 11 έως και 18 Ιανουαρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι επιτρέπεται η λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης μέσω ατομικών αθλημάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η Σκοποβολή.

Η Ομοσπονδία μας, επισημαίνει στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της, την πιστή τήρηση των προβλεπόμενων οδηγιών, διευκρινίζοντας ότι δύνανται να χρησιμοποιούν μόνον τα ανοικτά σωματειακά σκοπευτήρια και τα ανοικτά σκοπευτήρια που έχουν διαμορφωθεί εντός στρατιωτικών πεδίων βολής για κάθε Σωματείο και μόνον για πραγματοποίηση προπονήσεων, τηρώντας αυστηρά τόσο τον κανόνα των τριών (3) ατόμων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, όσο και τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το σχετικό εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. πρωτόκολλο της ΣΚ.Ο.Ε.

Εξακολουθούν μέχρι νεότερης ενημέρωσης, να ισχύουν τα εξής:

• Μέχρι νεότερης ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ισχύει η μετακίνηση για ατομική άθληση (SMS με τον κωδικό «6») ώστε να μεταβαίνουν οι αθλούμενοι σε γειτονικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εντός του Δήμου κατοικίας τους.
  • Οι αθλητές σωματείων μπορούν να μετακινούνται εντός μιας περιφερειακής ενότητας (ή εξαιρετικά στην περίπτωση της Αττικής εντός των ορίων της Περιφέρειας), από την κατοικία τους στον χώρο προπόνησης του σωματείου τους αρκεί να φέρουν:
  1. Βεβαίωση του σωματείου τους που θα αναγράφει:

α. ονοματεπώνυμο αθλητή

β. άθλημα

γ. αριθμό δελτίου αθλητή από την αντίστοιχη ομοσπονδία

δ. μέρες και ώρες προπόνησης (μία προπόνηση την ημέρα)

ε. τόπο κατοικίας του αθλητή

στ. τόπο προπόνησης

1. Φωτοτυπία δελτίου αθλητή από την αντίστοιχη ομοσπονδία.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Με αθλητικούς χαιρετισμούς