Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Πεκίνου

Κορυφαία διάκριση για τα Ελληνικά χρώματα πέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε σήμερα (28/4) το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του σπορ πιστολιού γυναικών!

 

Η επίδοση που την έφερε στον τελικό

Με απόδοση 587/600, 295/300 στις βολές ακριβείας και 292/300 στην ταχεία βολή, η Άννα Κορακάκη τερμάτισε τέταρτη στον προκριματικό. Εξασφάλισε έτσι το δικαίωμα στην προσπάθεια για τη διάκριση.

Κόντρα στη Γερμανίδα Karsch ξανά…

Την Γερμανίδα Monika Karsch, την αθλήτρια που αντιμετώπισε στη μάχη του Χρυσού μεταλλίου στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συνάντησε ξανά στην Κίνα η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης. Η Γερμανίδα τερμάτισε πρώτη στον προκριματικό και μπήκε με αξιώσεις στον τελικό. Στην διαδικασία του τελικού η Άννα ξεκίνησε καλά και ο συναγωνισμός την οδήγησε σε αξιόλογη προσπάθεια. Στη διαδικασία του αποκλεισμού, έμεινε στον αγώνα και εκτοπίζοντας στην τέταρτη θέση τη Γερμανίδα Karsch κατέκτησε μια θέση στο βάθρο.

Δεν ήταν εύκολος τελικός. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πάλεψε για το μετάλλιο και μέχρι την έβδομη σειρά ήταν στις πρώτες θέσεις, απέναντι στην πολύπειρη Maria Grozdeva (BUL), την οποία ισοφάρισε στους 24 βαθμούς! Στην όγδοη προσπάθεια η Grozdeva με τέσσερις επιτυχίες ξέφυγε στο σκορ, αφήνοντας την Άννα και την Major (HUN) να διεκδικούν το ασημένιο. Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας στάθηκε πιο τυχερή κερδίζοντας με 5/4. Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Για τα αποτελέσματα πιέστε τους συνδέσμους:

Qualification_SPW_WC_CHINA_27.4.2019 (179 KB)

Final_SPW_WC_CHINA_27.4.2019 (113 KB)