Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πήλινου Στόχου στο Μαρόκο

Διακρίσεων συνέχεια για την ομάδα των Ελλήνων στη Ραμπάτ του Μαρόκο!

Στο προσκήνιο οι Εμμανουέλα Κατζουράκη και Ιωάννης Γκογκολάκης στο μικτό του Σκητ.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται …

Αίσθηση έχουν κάνει οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαρόκο. Μετά τα μετάλλια χθες (15/1) στα ατομικά του Σκητ Ανδρών και Γυναικών, οι Έλληνες σκοπευτές ένωσαν τη θέλησή τους για διάκριση και έφεραν την επιτυχία. Χάλκινο μετάλλιο στο Μικτό του Σκητ!

 

Ισοφάριση του Πανελλήνιου Ρεκόρ

Κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για τους Έλληνες η πορεία προς τη διάκριση. Χρειάστηκε αγώνας μπαράζ για να κατακτήσουν το μετάλλιο.

Πρώτα όμως έπρεπε να ισοφαρίσουν με 143/175 το Πανελλήνιο Ρεκόρ!

Το ρεκόρ έφερε την Ελληνική Ομάδα στην τέταρτη θέση της κατάταξης του προκριματικού, θέση που οδηγούσε στη μάχη για το Χάλκινο μετάλλιο.

Μάχη με τους Αζέρους.

Το Ελληνικό δίδυμο είχε πλέον αντίπαλο για το Χάλκινο την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Με την ίδια επίδοση στον προκριματικό μάχονταν πλέον για τη θέση στο βάθρο των νικητών. Μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1) στον πρώτο βατήρα, αλλά οι Έλληνες ξεχώρισαν στη συνέχεια, παίρνοντας το προβάδισμα 3-1. Η ισοπαλία επανήλθε στον επόμενο γύρο 3-3, αλλά και πάλι το δίδυμο Κατζουράκη - Γκογκολάκης προηγήθηκαν 5-3. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά (5-5) και το μετάλλιο έμελλε να κριθεί σε αγώνα μπαράζ.

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία κερδίζει ο πιο ψύχραιμος. Οι Έλληνες άντεξαν την πίεση και επικράτησαν κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο με τέτοια διαφορά, που οι δύο τελευταίες βολές της Εμμανουέλας, δεν χρειάστηκαν καν!

Πανευτυχής μετά τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της ομάδας του ο Γιώργος Σαλαβαντάκης - παλιά δόξα του Σκητ με διεθνείς διακρίσεις και τεχνικός πλέον.

Συγχαρητήρια!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα τους πιέζοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=o_S7exGSr0Y