Προς Σωματεία - Ομάδες της δύναμης ΣΚ.Ο.Ε. που δραστηριοποιούνται σε πεδία βολής

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ  ΠΕΔΙΑ ΒΟΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Με το παρόν σας γνωρίζουμε ότι, η Διοίκηση της ΑΣΔΥΣ με απόφασή της, βασιζόμενη σε σχετική εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, (για την οποία ουδέποτε ενημερωθήκαμε επισήμως γραπτώς ή προφορικώς), απαγόρευσε γενικά την πραγματοποίηση βολών μέχρι νεωτέρας στα πεδία βολής πανελλαδικά.

Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση εγγράφως από τη Στρατιωτική Υπηρεσία, παρά τις συνεχείς οχλήσεις και την αποστολή σχετικής επιστολής. Η ΣΚ.Ο.Ε. είναι σε συνεχή επικοινωνία για την εύρεση λύσης.

Παρόλα αυτά οφείλουμε να ενημερώσουμε  τα Σωματεία και Ομάδες μέλη της δύναμής μας, προκειμένου και αυτά να ενημερώσουν τους αθλητές και αθλήτριές τους, για τη μη δυνατότητα χρήσης των πεδίων βολής πανελλαδικά μέχρι νεωτέρας όπως μας ελέχθη προφορικώς.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

                                                                                                         Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Προς τα Σωματεία και Ομάδες της δύναμης ΣΚ.Ο.Ε.

Θέμα: Λειτουργία λογιστηρίου λόγω αδειών

Σας ενημερώνουμε ότι για το χρονικό διάστημα 8 έως 31 Αυγούστου 2022, πάσης φύσεως οικονομικές συναλλαγές, θα διεκπεραιώνονται μόνο διαδικτυακά ή μέσω τραπεζικών καταστημάτων και όχι με φυσική παρουσία και χρήση μετρητών στα γραφεία της Ομοσπονδίας, καθώς το λογιστήριο θα παραμείνει κλειστό λόγω αδειών.

                                                                                       Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος κοινοποιείται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της και κάθε ενδιαφερόμενο, ενημερωτικό έγγραφο σχετικά με τη Μεταγραφική Περίοδο έτους 2022.

Πιέστε τους ακόλουθους συνδέσμους:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2022 (412 KB)

ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ - (Νέο) (171 KB)

Εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ανακοινώθηκαν οδηγίες σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από 01/08/2022 έως 01/09/2022 με βάση την ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 30/07/2022 με τίτλο: «Παράταση ισχύος της υπό στοιχεία Δ1α/ ΓΠ.οικ.43107/22.7.2022 κοινής υπουργικής απόφασης περί έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας έως και την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 06:00» (ΦΕΚ 4088Β').

Ειδικότερα:

Περισσότερα...

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος κοινοποιείται στα Σωματεία της δύναμής της έγγραφο επείγουσας υπενθύμισης, σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου 2022 για την οριστική υποβολή αιτήσεων έτους 2022 για τα ήδη εγγεγραμμένα Σωματεία από το 2021 στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ - Εγγραφή 2022 στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. (194 KB)