Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνεται η πραγματοποίηση Σεμιναρίων Προνοσοκομειακής Φροντίδας, για άτομα που θα επιλεγούν από τα Σωματεία της δύναμης ΣΚ.Ο.Ε., προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες παροχής Α' Βοηθειών κατά τη διάρκεια λειτουργίας των Σωματειακών σκοπευτηρίων.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (442 KB)  

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση την οποία συνυπογράφουν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Χουλιαράκης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, παρατείνονται οι υφιστάμενες κατά την 31.8.2018 άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, μέχρι και την 31η Αυγούστου 2019.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για το Φ.Ε.Κ. της σχετικής Κ.Υ.Α. :

ΦΕΚ B' 3727/31.8.2018 - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 31.8.2019 (105 KB)

Προς Σωματεία Πήλινου Στόχου της δύναμης ΣΚ.Ο.Ε.

ΘΕΜΑ : Αναμόρφωση Προγράμματος Πήλινου Στόχου

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting 2018 με την επωνυμία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚ.Ο.Ε.» που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 8-9/9/2018 στο σκοπευτήριο Ψαχνών, θα διοργανωθεί στις 22-23/9/2018, στο ίδιο σκοπευτήριο και θα ενσωματωθεί με το Διεθνή αγώνα «Hellenic Grand Prix 2018 Compak Sporting» ο οποίος θα διεξαχθεί συγχρόνως.

Προς τα Σωματεία & Ομάδες δύναμης ΣΚΟΕ

Σας γνωρίζουμε ότι τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 16 & την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 λόγω αδείας του προσωπικού.

Από τη ΣΚΟΕ

Προς τα Σωματεία Πήλινου Στόχου

ΘΕΜΑ : Αναβολή αγώνων και απονομών Κυπελλούχων αθλητών ΣΚΟΕ Σκητ της κατηγορίας Γ' (Β΄ ζώνη)

Σας γνωρίζουμε ότι, μετά από αίτημα του σωματείου Π.Σ.Ε., αναβάλλονται για το μήνα Ιούλιο οι αγώνες Κυπέλλου ΣΚ.Ο.Ε. Σκητ (20) Β’-Γ’ κατηγορίας, οι οποίοι επρόκειτο να διεξαχθούν στις 21 & 22/07/2018 στη Μαλακάσα, καθώς επίσης και οι απονομές Κυπελλούχων αθλητών ΣΚ.Ο.Ε. Σκητ της κατηγορίας Γ’ (Β΄ ζώνη) που επρόκειτο να λάβουν χώρα μετά το πέρας των αγώνων.

Η ΣΚ.Ο.Ε. θα ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες σε επόμενη αλληλογραφία.

                                      Με αθλητικούς χαιρετισμούς