Η μεγάλη κυρία της Ελληνικής Σκοποβολής, η πρωταθλήτρια που επανειλημμένα ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο της Ευρώπης προβάλλοντας τη χώρα μας, χαρίζοντάς μας χαρές, συγκινήσεις και υπερηφάνεια δεν είναι πια κοντά μας.

Αφοσιωμένη, συγκροτημένη, ακούραστη, πεισματάρα και πάνω από όλα αγωνίστρια, η Όλγα πέτυχε τις ύψιστες διακρίσεις στο άθλημά μας, έγινε παράδειγμα για τους νεώτερους και συνέβαλλε καθοριστικά στην κατάργηση του «ταμπού» της ανδροκρατίας στην Ελληνική αλλά και τη Διεθνή Σκοποβολή.

Και τα πέτυχε αυτά διότι έκανε το άθλημά μας κύριο σκοπό της ζωής της.

Η αφοσίωσή της στο άθλημά μας ήταν τέτοια που η Όλγα, αν και αναμφισβήτητα είχε τα προσόντα, δεν δημιούργησε προσωπική καριέρα ούτε οικογένεια. Καριέρα της υπήρξε η  εξέλιξή της ως αθλήτρια και για οικογένειά της επέλεξε την Ελληνική και τη Διεθνή Σκοποβολή.

Σήμερα εμείς, η σκοπευτική της οικογένεια, στεκόμαστε δίπλα στους συγγενείς και φίλους της και συμμετέχουμε στην οδύνη τους.

Όλγα, η μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Σκοποβολής, αυτή που εσύ επέλεξες να κάνεις οικογένειά σου, θα σε θυμάται για πάντα με εκτίμηση, ευγνωμοσύνη, θαυμασμό και πάνω από όλα με αγάπη.

 

Εκφράζοντας τα συναισθήματα της σκοπευτικής κοινότητας

Παύλος Κανελλάκης, πρόεδρος ΣΚ.Ο.Ε.