Συμπαραστάτες στην προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» στάθηκαν ΣΚΟΕ και σκοπευτές με έναν αγώνα CompakSporting.

Την κοντινότερη στα Χριστούγεννα Κυριακή (χθες 22/12) στο σκοπευτήριο Μαλακάσας διεξήχθη η σημαντικότερη στην Ελλάδα διοργάνωση σκοπευτικής αλληλεγγύης! Από τα είκοσι πέντε ευρώ του παραβόλου που κατέβαλε για τη συμμετοχή του ο κάθε αθλητής, τα έξι ευρώ αναλώθηκαν στα έξοδα της διοργάνωσης ενώ το υπόλοιπο ποσό (19€ ανά αθλητή) θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους θιασώτες του  κυνηγετικού αθλητισμού να διαδώσουν έμπρακτα το πνεύμα των ημερών και να σταθούν αρωγοί στα παιδιά με καρκίνο.

Είναι όλοι νικητές

Ο αγώνας διεξήχθη σύμφωνα με τους κανονισμούς FITASC, όμως δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα ώστε να τονιστεί η σημασία της συμμετοχής. Βραβεύσεις δεν έγιναν αλλά όλοι οι συμμετέχοντες πήραν ένα δίπλωμα για την συμμετοχή τους. Ο κόσμος πολύς λόγω της σημασίας του αγώνα, αλλά και για τις απονομές της ετήσιας δραστηριότητας CompakSporting. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους κατέβαλαν το παράβολο συμμετοχής αλλά «δεν παρουσιάστηκαν» στη γραμμή βολής, τονίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Όπως προαναφέρθηκε αποτελέσματα δεν υπάρχουν.