... με Πανελλήνιο ρεκόρ

Με την κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ στο ομαδικό τυφεκίου νεανίδων ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή (2/4) οι Πανελλήνιοι αγώνες αεροβόλων όπλων.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν τα Ολυμπιακά αγωνίσματα με αεροβόλα όπλα τουφέκι και πιστόλι στην απόσταση των 10 μέτρων, καθώς και τα αγωνίσματα εφήβων-νεανίδων.

Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ στο Τουφέκι Νεανίδων

Την πανελλήνια επίδοση στο ομαδικό του αγωνίσματος Αεροβόλο Τουφέκι Νεανίδων κατέρριψαν χθες (2/4) οι αθλήτριες της Σκοπευτικής Λέσχης «ΖΕΥΣ». Οι Μαρούσα Μακράκη (405,9), Αφροδίτη Κοσσέ (394,3) και Γεωργία Παπούλια (383,1) πέτυχαν συνολική επίδοση 1.183,3 παίρνοντας το ρεκόρ από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου που είχε 1.182,4 από τους Πανελλήνιους του 2014 (22/3).

Συγκλονιστική η αναμέτρηση στο Τουφέκι Ανδρών

Σε μάχη βολή με τη βολή εξελίχθηκε ο τελικός μεταξύ του Παντελή Τσακίρη και του Ευάγγελου Ζήση (ΩΡΙΩΝ) στο τουφέκι ανδρών. Στο τέλος επικράτησε ο Ζήσης με διαφορά μόλις 0,4 του βαθμού!

Μάχη με ανατροπή στο Πιστόλι εφήβων

Ανεπανάληπτη «ένταση» επικράτησε στον τελικό του πιστολιού εφήβων μεταξύ Παναγιώτη Παυλίδη (ΕΣΚΟΘ) και Διονύση Κορακάκη (ΩΡΙΩΝ). Η τελευταία βολή έμελλε να κρίνει την πανελλήνια νίκη και ο Διονύσης Κορακάκης να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο του.

Η Κορακάκη ξανά κορυφαία

Η πανελλήνια νίκη στο πιστόλι γυναικών δείχνει πλέον υπόθεση της Άννας Κορακάκη (ΩΡΙΩΝ). Η Ολυμπιονίκης επανέλαβε την περσινή της επιτυχία επικρατώντας σε αγώνα (387) και τελικό (237,9), αλλά με σαφώς καλύτερη επίδοση.

 

Για τα αποτελέσματα πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο :

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΓΕΝ 1-2.4.2017 - ΑΘΗΝΑ (1.60 MB)