Βύρωνας 19 Απριλίου

Στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα ξεκίνησαν χθες (19/4) τα μαθήματα σχολής προπονητών σκοποβολής Γ’ Κατηγορίας. Η σχολή διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τη συνεργασία της ΣΚΟΕ.

 

«Βαρύ» το πρόγραμμα…

Την έναρξη των εργασιών της σχολής έκανε χθες το μεσημέρι (14:00) η Πρόεδρος της σχολής κα Κωνσταντίνα Μαρινάκου απευθύνοντας χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, με τον Πρόεδρο της ΣΚ.Ο.Ε. και διευθυντή της σχολής κ. Αθανάσιο Παπαγεωργίου να τονίζει τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν χθες (19/4) και θα ολοκληρωθούν στις 30 Δεκεμβρίου 2017. Η διάρκεια του προγράμματος που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση είναι συνολικά τριακοσίων (300) ωρών! Ειδικά μαθήματα 160 ώρες και γενικά μαθήματα 140 ώρες. Οι διδάσκοντες είναι διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα τους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προπονητική διδάσκουν οι, Stan Marin (ROU) Ολυμπιονίκης στο Μόντρεαλ (1976) και στη Μόσχα (1980), Goran Maksimović (SER) Ολυμπιονίκης στη Σεούλ (1988) και Αντώνης Νικολαΐδης (CYP) Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο (2008). Στα γενικά μαθήματα συναντάμε πολλούς Έλληνες ειδικούς.