Συνεχίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (22 & 23/4) στο σκοπευτήριο Μαλακάσας και στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, οι Πανελλήνιοι Αγώνες με τα αγωνίσματα Πυροβόλων Όπλων Ανδρών και Εφήβων.

 

Ο ΩΡΙΩΝ κυρίαρχος στο Ελεύθερο

Υπόθεση Κορακάκης το Ελεύθερο πιστόλι. Οι Αναστάσιος και Διονύσιος Κορακάκης, επικράτησαν στους τελικούς στο ελεύθερο πιστόλι ανδρών και εφήβων αντίστοιχα. Ο Γεώργιος Γαμπιεράκης (ΣΛ Ζευς) που τερμάτισε πρώτος και με διαφορά στον προκριματικό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στον αγώνα μέχρι τις τελευταίες καθοριστικές βολές. Υπερκεράστηκε από τους Α. Κορακάκη (ΩΡΙΩΝ) και Γ. Μαστροδημητρόπουλο (Νίκανδρος) και περιορίστηκε στην τρίτη θέση.

Ο Διονύσης Κορακάκης είχε μια μάλλον εύκολη μέρα, αφού επικράτησε άνετα τόσο στον προκριματικό όσο και στον τελικό.

Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσαν η Σ.Λ. «ΖΕΥΣ» και ο Α.Ο. Μάνης «ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ» για τους άνδρες και έφηβους αντίστοιχα.

…και ο ΠΑΟ στο Standard

Νεονάκης (549) και Σαλταγιάννης (501) (ΠΑΟ) κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στο πιστόλι Standard Ανδρών και Εφήβων αντίστοιχα. Μάλλον άνετα ο Νεονάκης (ένεκα παρελθόντος), στον πόντο ο Σαλταγιάννης! Οι σκοπευτές του Παναθηναϊκού επικράτησαν και στο ομαδικό των ανδρών (1613) αφού στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Ιωάννης Καμπούρης (538). Την πρώτη θέση στο ομαδικό των εφήβων κατέλαβε ο Ε.Α.Σ.Ο. «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ».

Για τα αποτελέσματα, πιέστε τους ακόλουθους συνδέσμους :

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ STANDARD ΑΕ - 22.4.2017 ΑΘΗΝΑ (69 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΑΕ - 23.4.2017 ΑΘΗΝΑ (1.29 MB)