Βύρωνας 3 Δεκεμβρίου

Ολοκληρώθηκαν χθες (3/12) στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα τα μαθήματα της σχολής προπονητών σκοποβολής Γ’ Κατηγορίας. Η σχολή διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τη συνεργασία της ΣΚΟΕ.

 

Τριάντα έξι νέοι προπονητές;

Οι εν δυνάμει νέοι προπονητές σκοποβολής, αυτοί που τερμάτισαν ευδοκίμως τα μαθήματα και συμμετείχαν στις εξετάσεις χθες Κυριακή (3/12) είναι τριάντα έξι. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν εκδοθεί ακόμη και οι επιτυχόντες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Τονίζοντας τις απαιτήσεις του προγράμματος, ο πρόεδρος της ΣΚ.Ο.Ε. και διευθυντής της σχολής κ. Αθανάσιος Παπαγεωργίου σημείωσε:

Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 19 Μαρτίου. Η διάρκεια του προγράμματος στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ήταν συνολικά τριακοσίων (300) ωρών! Ειδικά μαθήματα 160 ώρες και γενικά μαθήματα 140 ώρες. Οι διδάσκοντες ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα τους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προπονητική δίδαξαν οι, Stan Marin (ROU) Ολυμπιονίκης στο Μόντρεαλ (1976) και στη Μόσχα (1980), Goran Maksimović (SER) Ολυμπιονίκης στη Σεούλ (1988) και Αντώνης Νικολαΐδης (CYP) Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο (2008).