Στο Κύπελλο ΣΚΟΕ πρόκρισης Εθνικής Ομάδος

Το έρεισμα για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα οδηγεί σχεδόν πάντα σε υψηλές επιδόσεις. Στους Αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου, η επιτυχία του Πανελλήνιου Ρεκόρ ήρθε στο Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων. Οι αγώνες αποτελούν κριτήριο για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις επερχόμενες Διεθνείς διοργανώσεις.

 

Νέοι Κανονισμοί, Νέα Ρεκόρ

Οι αλλαγές στους κανονισμούς της παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ISSF), που ισχύουν από φέτος, επηρεάζουν και τα αντίστοιχα ρεκόρ. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πλέον σε κάθε αγώνα τον ίδιο αριθμό βολών με τους άνδρες (ήταν 40 για τις γυναίκες και 60 για τους άνδρες).

Επίδοση Παγκόσμιας κλάσης από την Μόσχη

Την κυριαρχία της στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων επιβεβαίωσε χθές η Χριστίνα Μόσχη (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης). Επικράτησε μάλλον άνετα και στους δύο αγώνες (Σάββατο & Κυριακή) πετυχαίνοντας μάλιστα Πανελλήνιο Ρεκόρ Νεανίδων με 565/600 (Κυριακή). Το ρεκόρ αυτό αποτελεί επίδοση που αν γινόταν σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα την έφερνε μεταξύ των κορυφαίων στην κατάταξη των νεανίδων και θα της έδινε το εισιτήριο για συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματος!

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ε.Ο. Α/Ο ΑΓΕΝ 17 & 18.11.2018 - ΒΟΛΟΣ (1.11 MB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ε.Ο. Π/Ο ΑΓΕΝ 17 & 18.11.2018 - ΒΟΛΟΣ (596 KB)