Στο Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων H&N στη Βαυαρία

Η επίδοση της Χριστίνας Μόσχη οδήγησε στη διάκριση την Ελληνική Εθνική Ομάδα στη Διεθνή Διοργάνωση Κυπέλλου που έγινε στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο του Μονάχου.

 

Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ από τη Μόσχη

Συνεχίζοντας τις επιδόσεις Παγκόσμιας κλάσης η Χριστίνα Μόσχη (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), κατέρριψε ξανά το Πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων με σκορ 569/600. Το προηγούμενο ρεκόρ (565/600) κατείχε η ίδια από τον περασμένο Νοέμβριο και το είχε πετύχει στους αγώνες πρόκρισης Εθνικής Ομάδας που έγιναν στο Βόλο.

Η επίδοση που την έφερε στον τελικό

Είχαμε επισημάνει τότε (19/11/2018) ότι μια τέτοια επίδοση «… αν γινόταν σε Ευρωπαϊκή Διοργάνωση θα την έφερνε μεταξύ των κορυφαίων στην κατάταξη των νεανίδων και θα της έδινε το εισιτήριο για συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματος».

Πράγματι, καταρρίπτοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ, η Χριστίνα Μόσχη κατέλαβε την όγδοη θέση στην κατάταξη του προκριματικού, κερδίζοντας έτσι το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος και μια ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερη διάκριση.

Ψύχραιμη και στον τελικό

Στον τελικό του αγωνίσματος η Ελληνίδα αθλήτρια έδειξε αξιομνημόνευτη ψυχραιμία. Στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Διεθνούς Αγώνα, όχι μόνο κατάφερε να μην είναι στις πρώτες που αποκλείστηκαν, αλλά πάλεψε μέχρι και για μια θέση στο βάθρο. Επιστέγασμα της προσπάθειάς της ήταν ότι ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην τελική κατάταξη, και με σκορ τελικού 194,5, ήταν η τελευταία που αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση μεταλλίου. Για 0,5 του βαθμού έμεινε στην τέταρτη θέση!