Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα 19&20 Νοεμβρίου

Διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (19&20/11) στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ομαδικών Αγωνισμάτων, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Σκοποβολής (ISSF). Στους αγώνες περιλαμβάνονταν τα Ομαδικά αγωνίσματα σε τουφέκια και πιστόλια, για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.

Περισσότερα...

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του πιστολιού σπορ γυναικών που διεξήχθη σήμερα 22.10.2022.

Η μάχη του ημιτελικού…

Η Άννα, έχοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση χθες στις βολές ακριβείας (293, 16Χ), κατάφερε σήμερα με σκορ 290 και 12Χ στις βολές ταχύτητας να προκριθεί στις φάσεις των ημιτελικών (583, 28Χ) και να διεκδικήσει τη διάκριση.

Δραματική πρόκριση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πέρασε στον ημιτελικό επικρατώντας σε τετραπλή ισοβαθμία (583/600), θέτοντας εκτός ημιτελικού τις Γερμανίδες Monika Karsch και Michelle Skeries, όπως και την Manu Bhaker από την Ινδία. Η είσοδος στον τελικό κρίθηκε από την απόλυτη ευστοχία και η Άννα το κατάφερε πετυχαίνοντας 28 κεντρικά δεκάρια.

Στη συνέχεια δεν στάθηκε αρκετά τυχερή και έμεινε εκτός της αναμέτρησης για την κατάκτηση των μεταλλίων.

Η Ελληνική αποστολή, επιστρέφει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με ένα Ασημένιο Μετάλλιο (Αεροβόλο Πιστόλι) και κάρτα συμμετοχής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=Eyd4uM0vzZI

Επιτυχημένη για την Άννα Κορακάκη η πρώτη μέρα της προσπάθειάς της στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κάιρο της Αιγύπτου. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στις βολές ακριβείας η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε μια εκ των κορυφαίων επιδόσεων!

Αύριο οι κρίσιμες βολές

Με σκορ 293/300 (16X), η Άννα ολοκλήρωσε τον αγώνα της στις βολές ακριβείας. καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι στατιστικά η Άννα έχει σημαντικές επιδόσεις και στην ταχεία βολή, συνεχίζοντας αύριο στον ίδιο ρυθμό, έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στις φάσεις του τελικού και κατόπιν στη διεκδίκηση μια θέσης στο βάθρο των νικητών!

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αγωνίζεται αύριο (22/10), ώρα 14:45 στις βολές ταχείας, με τον τελικό να ακολουθεί στις 17:15.

Το πρόγραμμα των αγώνων και οι λεπτομέρειες τηλεοπτικής μετάδοσης στην ιστοσελίδα:

https://www.issf-sports.org/competitions/venue/schedule.ashx?cshipid=3074

  

Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Κάρτα για το Παρίσι 2024

Κορυφαία διάκριση πέτυχε για τα Ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αίγυπτο η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού γυναικών! Η επιτυχία της αυτή, εξασφάλισε για τη χώρα μας μια θέση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024!

Περισσότερα...

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής 2022

Στο Κάιρο της Αιγύπτου βρίσκονται ήδη τα μέλη της Εθνικής Ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σταθερού Στόχου ISSF 2022.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Σκοπευτήριο της «Διεθνούς Ολυμπιακής Πόλης» του Καΐρου από αύριο 12 μέχρι και 25 τρέχοντος μηνός.

Οι Έλληνες αθλητές αγωνίζονται και για την κατάκτηση κάρτας συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Περισσότερα...