Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιούνται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, οι ισχύοντες κανονισμοί διεξαγωγής του Τελικού για το ατομικό αγώνισμα πιστολίου ταχύτητας 25μ.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (ατομικό) ΤΕΛΙΚΟΥ 25μ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (νέο) (132 KB)

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιείται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, το επικαιροποιημένο Αγωνιστικό Πρόγραμμα Σταθερού Στόχου 2023.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023 - (15.9.2023) (558 KB)

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιείται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, η αναμορφωμένη Εγκύκλιος ΣΚΟΕ-ΣΣ 2023 Νο 1.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΚΟΕ-ΣΣ 2023 Νο 1: Κατηγορίες αγώνων - Προκήρυξη - Διοργάνωση - Αποστολή αποτελεσμάτων (αναμόρφωση 10.8.2023) (518 KB)

(151 KB)

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Πήλινου Στόχου και Compak Sporting, η αναμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος για το υπόλοιπο τρέχοντος έτους.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Αγωνιστικό Πρόγραμμα Πήλινου Στόχου I.S.S.F. & F.I.T.A.S.C. έτους 2023 (αναμόρφωση 5.9.23) (171 KB)

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιείται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση αγώνων Περιφερειακών (Τοπικών) Κυπέλλων Σκοποβολής IPSC Level II την αγωνιστική περίοδο 2023.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για την ανακοίνωση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ IPSC ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023 (1.06 MB)