Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος κοινοποιείται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Compak Sporting, η προκήρυξη του Πανελλήνιου αγώνα Compak Sporting έτους 2022.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ Compak Sporting 2022 (415 KB)

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιείται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, νέο έγγραφο σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των Πανελλήνιων Αγώνων Σταθερού Στόχου 2022 σε Ομαδικά Αγωνίσματα αεροβόλων όπλων, για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων - Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ (Ε,Ν,ΝΑ,Ν) - ενημέρωση 25.7.2022 (285 KB)

Προς τα Σωματεία και Ομάδες Σταθερού Στόχου της ΣΚ.Ο.Ε.

ΘΕΜΑ : Αναβολή Πανελληνίων Αγώνων 16-17/7/2022

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω περιορισμένων δηλώσεων συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικών αγωνισμάτων στις 16-17.7.22, η διεξαγωγή των αγωνισμάτων καθίσταται μη αθλητικά ανταγωνιστική.

Συνεπώς, κρίνεται σκόπιμη η αναβολή των αγωνισμάτων στη παρούσα φάση, προκειμένου να διεξαχθούν με τη συμμετοχή όλων των εν δυνάμει αθλητών-τριών και κατ’ επέκταση των ομάδων.

Στο προσεχές διάστημα θα ενημερωθείτε για τη νέα ημερομηνία.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία

                            Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται  στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., η προκήρυξη των Πανελλήνιων Αγώνων Σκοποβολής IPSC Όπλων Χειρός (HANDGUN) έτους 2022.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ IPSC ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ ΕΤΟΥΣ 2022 (838 KB)

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιούνται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, η Προκήρυξη των Πανελλήνιων Αγώνων Σταθερού Στόχου 2022 σε Ομαδικά Αγωνίσματα, για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων - Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Σ.Σ. 2022 ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ε, Ν, ΝΑ, ΝΓ (650 KB)