Η ΣΚ.Ο.Ε. έδωσε το «παρών»

Από το ξεχωριστό ενδιαφέρον των επισκεπτών, κυρίως νέων μαθητών, χαρακτηρίστηκε η προσέλευση στο περίπτερο της ΣΚ.Ο.Ε κατά τη διάρκεια της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019. Η ενημερωτική, και όχι μόνο, ημερίδα διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. στον υπαίθριο χώρο μέσα στην «Αγορά». Η εκδήλωση οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ) και αποτέλεσε ένα σημαντικό εκθεσιακό, αθλητικό και κοινωνικό γεγονός.

 

Η παρουσία της ΣΚ.Ο.Ε.

Με αδιάλειπτη παρουσία στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις σε παγκόσμια κλίμακα, και έχοντας δύο διεθνείς διοργανώσεις στον ενεργητικό της για το τρέχον έτος, (το 25ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FITASC Compak Sporting και το 6o Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Field Target), η ΣΚ.Ο.Ε. δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την έκθεση. Με δικό της αποκλειστικά περίπτερο και σκοπευτήριο επίδειξης, ενημέρωνε συνεχώς τους επισκέπτες για τις δραστηριότητές της, προβάλλοντας το άθλημα και τα επί μέρους αγωνίσματα!

Πλήθος νέων και επισήμων στη σκοποβολή

Στη γοητεία της σκοποβολής «υπέκυψε» το σύνολο των νέων αλλά και των επισήμων που επισκέφθηκαν το περίπτερο. Αν μη τι άλλο, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στην επίτευξη των στόχων τους. Η Υπουργός κ. Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός κ. Σοφία Ζαχαράκη, αρκετοί επίσημοι και το σύνολο σχεδόν των επισκεπτών, πέρασαν από περίπτερο της ΣΚ.Ο.Ε. και δοκίμασαν τη σκοπευτική τους δεινότητα στο σκοπευτήριο!

Η φωτογραφία αποδεικνύει του λόγου το αληθές.