Στην Κόρινθο, στο πεδίο βολής 698 ΑΒΠ, διεξήχθησαν προχθές Κυριακή (14/11) οι Πανελλήνιοι Αγώνες τουφεκιού 300 μέτρων κεντρικής πυροδότησης. Τους αγώνες διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και σ’ αυτούς συμμετείχαν 13 αθλητές – σκοπευτές, δέκα (10) σωματείων από όλη την Ελλάδα.

 

Ξεκίνημα με «κατοστάρες»!

Από την αρχή φάνηκε ότι ο συναγωνισμός θα ήταν έντονος! Με το πέρας της πρώτης σειράς τέσσερις σκοπευτές, οι Κωνσταντίνος Κολοβός (Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) Ιωάννης Νικολουδάκης (Α.Ο.Μ. Νίκανδρος), Μαντάς Ευάγγελος – Αθανάσιος (Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και Μπρόζος Κωνσταντίνος (Ε.ΣΚ.Ο.Θ.) βρέθηκαν κορυφαίοι με άψογες επιδόσεις (100/100)! Στο τέλος του αγώνα ήταν και οι κορυφαίοι της κατάταξης, με τους τρείς να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών.

Ο Νικολουδάκης τον τίτλο

Ο περσυνός νικητής Ιωάννης Νικολουδάκης (Α.Ο.Μ. Νίκανδρος), κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του, με μια ακόμη άψογη επίδοση στην 5η σειρά. Τερμάτισε πρώτος στον αγώνα με σκορ 571/600, ακολουθούμενος (558) από τον Ευάγγελο – Αθανάσιο Μαντά (Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) που κι αυτός είχε άψογη επίδοση στην 5η σειρά!

Με ισοβαθμία το Χάλκινο

Την τριάδα των νικητών συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μπρόζος (Ε.ΣΚ.Ο.Θ.) με σκορ 555 και 10 κεντρικά δεκάρια (τα περισσότερα στον αγώνα), κερδίζοντας στις λεπτομέρειες τον Κωνσταντίνο Κολοβό (Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) με 555-8Χ.