Άλλη μια θέση στο βάθρο για τους Έλληνες του Σκητ. μετά το Ασημένιο Μετάλλιο της Εμμανουέλας Κατζουράκη στο ατομικό των Γυναικών. Η Ελληνική τριάδα στο Ομαδικό του Σκητ Ανδρών κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο.

Στον πόντο η πρόκριση…

Η Ομάδα των Ελλήνων αποτελούμενη από τους Νίκο Μαυρομμάτη, Μάκη Μίτα και Μπάμπη Χαλκιαδάκη, κατάλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη του προκριματικού με σκορ 213 και οδηγήθηκε στον αγώνα για το Χάλκινο μετάλλιο. Οι Έλληνες πήραν την πρόκριση μόλις έναν βαθμό μπροστά από την ομάδα της Μάλτας που έμεινε εκτός της διεκδίκησης με 212.

Η αναμέτρηση για το Χάλκινο

Η δίψα των Ελλήνων για διάκριση ήταν εμφανής στη μάχη για το μετάλλιο, απέναντι στην ομάδα της Γερμανίας που είχε τερματίσει τρίτη στην κατάταξη με 215 επιτυχίες. Από την πρώτη σειρά πήραν το προβάδισμα, και συνέχισαν νικηφόρα και στη δεύτερη σειρά κάνοντας το σκορ 4-0. Οι Γερμανοί απάντησαν με νίκη στην τρίτη σειρά (4-2) αλλά η υπεροχή των Ελλήνων υπήρξε καθοριστική στην τέταρτη σειρά. Με τη νίκη τους διαμόρφωσαν το σκορ σε 6-2 και έληξαν τον αγώνα κερδίζοντας το Χάλκινο Μετάλλιο.

Το Χρυσό κατέκτησε η ομάδα της Φινλανδίας κερδίζοντας 7-3 την Ιταλία.

Η ομάδα του Σκητ επιστρέφει με δύο (2) μετάλλια στις αποσκευές της. Ένα Ασημένιο στις Γυναίκες και ένα Χάλκινο στο Ομαδικό των Ανδρών!

Συγχαρητήρια!