Τιμές και συγκίνηση στο αεροδρόμιο!

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφυλάχθηκε για την Εθνική Ομάδα του Σκητ κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Από πλευράς της Κυβέρνησης στην υποδοχή ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς, ενώ την ΣΚΟΕ εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Παπαγεωργίου, τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Κυπριώτη, Ιωάννης Τζανάκος και Γιώργος Καφάτος (με αρμοδιότητες Πήλινου Στόχου), όπως επίσης και η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Άγη Κασούμη.

Παρών επίσης και ο Δήμαρχος Ωρωπού – λόγω εντοπιότητας του Μάκη Μίτα – Γεώργιος Γιασημάκης.

Στη διάρκεια της άφιξης (21/8) η Εθνική Ομάδα του Σκητ, αποτελούμενη από τους αθλητές Μάκη Μίτα, Έμμα Κατζουράκη, Νίκο Μαυρομμάτη και Μπάμπη Χαλκιαδάκη, την ψυχή της ομάδας - από τεχνική άποψης - Γιώργο Σαλαβαντάκη, καταχειροκροτήθηκε.

Δίκαια από κάθε άποψη! Τρία μετάλλια και δύο εισιτήρια για το «Παρίσι 2024» κατέκτησαν για την Ελλάδα. Ένα Χρυσό (και κάρτα 2024) ο - Παγκόσμιος Πρωταθλητής πλέον - Μάκης Μίτας, ένα Ασημένιο, με πανελλήνιο ρεκόρ, η ομάδα του σκητ ανδρών (Μίτας, Χαλκιαδάκης, Μαυρομμάτης) και ένα Χάλκινο (και κάρτα 2024) η Έμμα Κατζουράκη στο Σκητ Γυναικών!

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Σαλαβαντάκης δικαιωμένος για τις επιλογές και τους κόπους των τελευταίων χρόνων.

Η δημοσιότητα των επιτυχιών συνέβαλε ώστε να χειροκροτούν την Εθνική μας όχι μόνο όσοι πήγαν για να τους υποδεχθούν, αλλά και όσοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο! Άλλωστε η θέα του εθνόσημου δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Έλληνες.

Αγώνων συνέχεια

Μεθαύριο Τετάρτη 23/8 το πρωί, Ο Γιάννης Χατζητσακίρογλου ξεκινάει (07:00) την προσπάθειά του στο Τραπ Ανδρών και η Άννα Κορακάκη δοκιμάζεται (08:00) στο πιστόλι Standard Γυναικών.

Με τις ευχές μας για κάθε επιτυχία.

 

(Φωτογραφίες ©2023 ΣΚΟΕ – Μαρία Ελισάβετ Κόντου)