Μετά το Χρυσό μετάλλιο στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών, η Άννα Κορακάκη είχε ακόμη μια επιτυχημένη επίδοση (584/600, 25x). Αυτή τη φορά ήταν στο πιστόλι Sport και προκρίθηκε με το πέμπτο καλύτερο σκορ σε έναν ακόμη τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Η ένταση του Τελικού

Μετά τις πρώτες δέκα βολές η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ανέβηκε στη ζώνη των μεταλλίων. Στην επόμενη σειρά ανέβηκε στην πρώτη θέση, δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις τις για μια ακόμη διάκριση. Αποχώριση με την αποχώριση, ο τελικός εξελίχθηκε σε Ελληνογερμανική μονομαχία όπως και στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Άννα Κορακάκη και Doreen Vennekamp σε απόλυτη ισοπαλία (34-34) αγωνίζονταν για το Χρυσό ή το Ασημένιο μετάλλιο! Μια σειρά, πέντε βολές έκριναν το μετάλλιο. Απόλυτα ακριβής (5/5) η Doreen Vennekamp (GER) πήρε το Χρυσό. Η Άννα με 3/5, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ανέβηκε στο βάθρο για το Ασημένιο μετάλλιο!

Διπλή επιτυχία και πάλι…

Συνηθισμένο πλέον γεγονός για την Άννα, να επιστρέφει στην Ελλάδα με δυο μετάλλια στις αποσκευές της. Χρυσό και Ασημένιο στο Κάιρο 2024 και σταθερά υψηλές επιδόσεις.

Συγχαρητήρια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνα, συνεντεύξεις και απονομές πιέζοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=1d9hQrvwd8s

Σημείωση: Η Ελληνίδα αποστολή επιστρέφει αύριο (30/1) πρωί και ώρα 06:40 στην Αθήνα με την πτήση 931 (Κάιρο – Αθήνα) και αναχωρεί για Θεσσαλονίκη 08:15.

(Photo: © 2024 ISSF)