Με αξιοσημείωτη εμφάνιση στο Σκητ Γυναικών η Εμμανουέλα Κατζουράκη προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Rabat 2024 που διεξάγεται στο Μαρόκο.

Μπαράζ για την πρόκριση

Με αγώνες μπαράζ για την κατάρριψη των ισοπαλιών κρίθηκε η κατάταξη της πρόκρισης στο τελικό του Σκητ Γυναικών. Η Έμμα είχε τερματίσει στην τρίτη θέση, με σκορ 118/125, όσο και η Ιταλίδα Simona Scocchetti. Ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα τους, ο μακρύτερος από τους τρεις που έγιναν για την κατάταξη, έφθασε τις δώδεκα βολές. Τελικά πήρε την πρόκριση στον τελικό ως τέταρτη.

Εκτός διεκδίκησης μεταλλίου

Στον τελικό που οδήγησε στην αναμέτρηση για την κατάκτηση των μεταλλίων, η Έμμα με τριανταμία (31) επιτυχίες τέθηκε εκτός διεκδίκησης και κατέλαβε τελικά την τέταρτη (4) θέση της γενικής κατάταξης.

Είχε όμως σπουδαία εμφάνιση, που δείχνει την υψηλή αγωνιστική της κατάσταση.

Τα αποτελέσματα των Ανδρών

Στο Τραπ των Ανδρών ο Ιωάννης Χατζητσακίρογλου ήταν 19ος με σκορ 118/125. Καθόλου άσχημη επίδοση αφού η πρόκριση στον τελικό ήταν 120 επιτυχίες.

Οι αθλητές μας του Σκητ Ανδρών κατλελαβαν, ο Μπάμπης Χαλκιαδάκης την 23η θέση με 118, ο Νίκος Μαυρομμάτης την 26η θέση με 118 επίσης αλλά λιγότερες επιτυχίες στην τελευταία σειρά (22) και ο Μάκης Μίτας την 35η θέση με 116.