Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του πιστολιού σπορ γυναικών, που διεξήχθη σήμερα.

Η Άννα έχοντας την καλύτερη επίδοση στις βολές ακριβείας (296, 10Χ), κατάφερε χθες με σκορ επίσης 296 και 15Χ στις βολές ταχύτητας, να προκριθεί πρώτη στον τελικό (592, 25Χ) και να διεκδικήσει τη διάκριση από μηδενική βάση.

Σήμερα (17/4), ξεκινώντας με τρεις στις πέντε (3/5) επιτυχίες στις πρώτες σειρές, προσπάθησε να επανακάμψει με άψογη επίδοση (5/5) στην τρίτη. Ανέβηκε κορυφαία στη μέση του τελικού, ισόβαθμη με την Γαλλίδα Camille Jedrzejewski στις ένδεκα (11) επιτυχίες!

Παρά την υπερπροσπάθεια, βρέθηκε στη ζώνη του αποκλεισμού και αποχώρησε καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες αθλήτριες.

Μπαράζ για το Χρυσό!

Δεν ήταν εύκολος αγώνας. Δυο κάρτες συμμετοχής για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες κρίνονταν σε αυτόν. Μπορεί η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχής της στο Παρίσι από πρόπερσι, οι υπόλοιπες όμως αθλήτριες αγωνίζονταν για τη δική τους συμμετοχή.

Ο τελικός ολοκληρώθηκε χωρίς νικήτρια! Η Γαλλίδα Camille Jedrzejewski και η Γερμανίδα Josefin Eder  τερμάτισαν ισόπαλες με 35 επιτυχίες. Χρειάστηκε μια ακόμη σειρά για να κριθεί το μετάλλιο. Η Γερμανίδα Eder φάνηκε πιο ψύχραιμη ή πιο τυχερή…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα πιέζοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=QQUnmao3Zp0