ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ Ε-Ν

Βύρωνας & Μαλακάσα 9 & 10/4/2011

Με την επαναλειτουργία του πεδίου βολής 50μ του Εθνικού Σκοπευτηρίου Βύρωνα, κατέστη ξανά δυνατή η διοργάνωση του συνόλου των αγωνισμάτων πυροβόλων όπλων στη περιοχή της πρωτεύουσας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο (9 & 10 /4) διοργανώθηκαν από τη ΣΚ.Ο.Ε. οι Πανελλήνιοι Αγώνες πυροβόλων όπλων Εφήβων και Νεανίδων στα αγωνίσματα πιστολίων σπορ, στάνταρντ και ταχύτητας στο σκοπευτήριο Μαλακάσας, καθώς και στα τυφέκια 0,22 πρηνηδόν και τριών στάσεων στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα. Στους αγώνες συμμετείχαν 11 Σύλλογοι με 62 συνολικά συμμετοχές και στα θετικά της διοργάνωσης λογίζεται και η συμμετοχή για πρώτη φορά αθλητών Συλλόγων της περιφέρειας όπως του Σ.Ο. Ρεθύμνου και του Σ.Ο. Αρκαλοχωρίου. 

Κορυφαίος ο Καπόλας, ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ! 
Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Χάρης Καπόλας (ΠΣΕ) όταν το Σάββατο (9/4) με επιδόσεις 260 + 263 = 523 μπήκε πρώτος και με διαφορά στον τελικό. Πετυχαίνοντας και το μεγαλύτερο σκορ στον τελικό (175) πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα με επίδοση 698 ισοφαρίζοντας το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ.
Με ανάλογη επιτυχία και αντίστοιχη άνεση επικράτησε και στα αγωνίσματα πιστόλι σπορ και πιστόλι στάνταρντ στα οποία επίσης αγωνίστηκε ! 

Οι Πανελλήνιοι αγώνες συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 & 17 του μηνός με τις κατηγορίες ΑΓΕΝ στα αεροβόλα όπλα και το ελεύθερο πιστόλι ΑΕ.

Για τα αποτελέσματα πιέστε τους ακόλουθους συνδέσμους :

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 50 ΜΕΤΡΩΝ (655 KB)

  ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 25 ΜΕΤΡΩΝ (63 KB)

  ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 25 ΜΕΤΡΩΝ (63 KB)